Coaching in Vught

Life Coaching

De Life Coach, Dini Griffioen heeft een gedegen opleiding NLP en systemisch werk achter de rug en combineert deze twee om tot een vaak directe verandering te komen. Hierbij is zij tevens mentor op de opleiding live practitioner en begeleid dus ook groepen.

Deze buitengewoon effectieve coaching levert in korte tijd meer rust en vrijheid in jezelf op waardoor je beter gaat functioneren. De coaching is gericht op persoonlijke groei. Terugkerende patronen doorbreken, snappen waardoor het is ontstaan, welke functie dit had en het voor eens en voor altijd achter je te laten. Wacht niet langer, maak een afspraak via dinigriffioen@gmail.com en laat uw telefoonnummer daar achter, dan bel ik u terug.

Je kunt normaal gesproken binnen een week terecht en het eerste gesprek is direct al effectief!

 

Iedereen heeft blauwe plekken en schaafwonden op de ziel en in de meeste gevallen pas je je gedrag daarop aan want je wilt natuurlijk niet dat het nog eens gebeurt. Zo vormt zich gedrag, en soms doe je dan dingen die je eigenlijk helemaal niet wilt. Sommige mensen merken op dat ze last hebt van anderen die je onbewust triggeren waardoor jij je echt niet gelukkig voelt. En soms vragen mensen zich zelfs af wat de bedoeling is van het leven. Je kunt natuurlijk ook de behoefte voelen om jezelf beter te leren kennen of te waarderen.

Allemaal goede redenen om een afspraak te maken. Het zal je verbazen hoe goed dit je doet!

 

 

Waar kun je de coaching voor inzetten?

Onzekerheid, het gevoel niet uit de verf te komen,

Gevoelens van minderwaardigheid,

Stress gevoeligheid, Burn-out,

Jezelf beter leren kennen en je doelen behalen,

Problemen met anderen, Familie of collega"s,

Gedragspatronen doorbreken,

Enzovoort!

 

Dini Griffioen is certified Master Practitioner of Neuro Linguistisch Programming and certified practitioner familie opstellingen.

Aproved by NVNLP Holland

 

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Angel | Antwoord 13.10.2012 16:42

Je hebt me geweldig geholpen met NLP! Bedankt Hoor. Ik zal je aanprijzen bij anderen.

Dini 13.10.2012 16:43

Dankjewel Angel!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.02 | 18:19

Je hebt me geholpen in mijn missie. langs wegen van verstand en gevoel tot in mijn diepste kern. Afstand van de situatie, loslaten en vertrouwen.

...
30.01 | 13:26

Dini, dankjewel voor jouw bijzonder mooie begeleiding en ondersteuning. Het heeft me vooral veel rust opgeleverd. Ik kan weer meer openstaan en ontvangen, top!

...
29.01 | 19:04

Lieve Dini, bedankt voor je hulp en inzichten die me weer een heel eind verder gebracht hebben. Wat hebben jij en NLP veel te bieden! Tot ziens en succes...

...
26.06 | 17:19

Dankjewel Dini voor de gift van een magnetisatie gewonnen op fb.het was via fb messenger een van de beste healings die ik ooit ervaren heb. Wat een gift!!xxm

...
Je vindt deze pagina leuk