Magnetiseren in Vught

Magnetiseren

Magnetiseren is een alternatieve geneeswijze die nuttig kan zijn voor mensen met psycho-somatische klachten. Dat zijn klachten waarvoor geen medische oorzaak kan worden gevonden, maar die toch weldegelijk hinder opleveren.

De Magnetiseur brengt alle energie niveaus in kaart en spoort blokkades op. Zo ontstaat een beeld van de ontstaansgeschiedenis van de klachten. Door het wegnemen van de blokkades in energiestromen treed in de meeste gevallen verbetering op.

Alle chakra's en auralagen en diepere energiestromen worden onderzocht. Negatieve energie wordt verwijdert en positive energie wordt aangebracht met de hulp van universele energie. Het komt voor dat een emotionele gebeurtenis onvoldoende verwerkt is en jaren later voor klachten zorgt, zonder dat dit in verband wordt gebracht met de eerder opgelopen schade.

Deze therapie kan eventueel worden uitgebreid met een van de andere therapieën die binnen de praktijk gegeven worden. 

Magnetiseren heeft grote raakvlakken met kristaltherapie en kleuren therapie. Voor het verstandelijke aspect, begrijpen en veranderen, kan NLP uitstekend worden toegevoegd.

Trainingen:  Praktijkdag Magnetiseren

Deze trainingen zijn erg geschikt voor mensen die een schriftelijke opleiding magnetiseren hebben gedaan en de praktijk willen oefenen. Daarnaast is het een geschikte training voor magnetiseurs die de eigen vaardigheden scherp willen houden. Oefenen doe je op je eigen meegebrachte proefpersoon. De trainingen worden op afspraak, maar altijd smiddags gegeven.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.02 | 18:19

Je hebt me geholpen in mijn missie. langs wegen van verstand en gevoel tot in mijn diepste kern. Afstand van de situatie, loslaten en vertrouwen.

...
30.01 | 13:26

Dini, dankjewel voor jouw bijzonder mooie begeleiding en ondersteuning. Het heeft me vooral veel rust opgeleverd. Ik kan weer meer openstaan en ontvangen, top!

...
29.01 | 19:04

Lieve Dini, bedankt voor je hulp en inzichten die me weer een heel eind verder gebracht hebben. Wat hebben jij en NLP veel te bieden! Tot ziens en succes...

...
26.06 | 17:19

Dankjewel Dini voor de gift van een magnetisatie gewonnen op fb.het was via fb messenger een van de beste healings die ik ooit ervaren heb. Wat een gift!!xxm

...
Je vindt deze pagina leuk