Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief

 

www.progressfactory.nl

De reden dat ik u een nieuwsbrief stuur is omdat de naam en de activiteiten van mijn site gewijzigd zijn van griffioentherapien naar www.progressfactory.nl

De inhoud van de site is meer in overeenstemming gebracht met de vernieuwde activiteiten. Ik nodig je graag uit om even te gaan kijken.

Bringing out the best of you!

U kent natuurlijk de effectieve manier van coachen met NLP, en wanneer het zo is dat u in het dagelijks leven tegen dingen aanloopt en u wilt dat veranderen, maak dan een afspraak!

Een van de nieuwe activiteiten is het coachen van mensen die leiding geven. Deze 1daagse coaching begint om 10:00u en duurt tot 16:00u en is inclusief koffie, thee en lunch. Deze buitengewoon effectieve coaching gaat je geweldig vooruithelpen in je dagelijkse praktijk van het leiding geven. Deze coaching is geschikt voor bedrijven en voor individuele coach vragers als het gewenst is om dat los van het bedrijf te doen. Wil je daar meer informatie over, laat het dan even weten via de mail, of stuur een sms bericht.

 

Mail voor info of afspraak naar dinigriffioen@gmail.com 

 

Hartelijke groeten,

Dini Griffioen

www.progressfactory.nl 

 

Dini Griffioen

telefoon 0622174863

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.02 | 18:19

Je hebt me geholpen in mijn missie. langs wegen van verstand en gevoel tot in mijn diepste kern. Afstand van de situatie, loslaten en vertrouwen.

...
30.01 | 13:26

Dini, dankjewel voor jouw bijzonder mooie begeleiding en ondersteuning. Het heeft me vooral veel rust opgeleverd. Ik kan weer meer openstaan en ontvangen, top!

...
29.01 | 19:04

Lieve Dini, bedankt voor je hulp en inzichten die me weer een heel eind verder gebracht hebben. Wat hebben jij en NLP veel te bieden! Tot ziens en succes...

...
26.06 | 17:19

Dankjewel Dini voor de gift van een magnetisatie gewonnen op fb.het was via fb messenger een van de beste healings die ik ooit ervaren heb. Wat een gift!!xxm

...
Je vindt deze pagina leuk