Opstellingen systemisch werk Vught

Opstellingen Systemisch werk

Familieopstellingen

Deze vorm van coaching legt het verband tussen moeilijkheden die zich dagelijks leven voordoen en de systemische imprint. De systemische imprint is wat je in het systeem van herkomst hebt leren doen, of wat vanuit de familiegeschiedenis aan je is overgedragen.

 

Wanneer je een moeilijkheid tegenkomt kun je ook de moeilijkheid zelf opstellen, het geeft je meer inzicht in wat er werkelijk speelt en meer handvatten hoe daarmee om te gaan. Dat wat in de imprint is ontstaan en wat met de grootst mogelijke liefde voor het systeem in je verdere leven een rol is gaan spelen breng ik naar de oppervlakte. Dit vind je met name vaak terug in de dingen waar je tegenaan loopt. Dit levert inzichten op die van wezenlijk belang kunnen zijn. Het geeft rust, en levert vaak meer persoonlijke vrijheid op.

Deze coaching is combinatie van systemisch werk en NLP een buitengewoon nuttig instrument dat veel inzicht oplevert en wordt gegeven zoals de grondlegger van familieopstellingen Bert Hellinger heeft geformuleerd. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.02 | 18:19

Je hebt me geholpen in mijn missie. langs wegen van verstand en gevoel tot in mijn diepste kern. Afstand van de situatie, loslaten en vertrouwen.

...
30.01 | 13:26

Dini, dankjewel voor jouw bijzonder mooie begeleiding en ondersteuning. Het heeft me vooral veel rust opgeleverd. Ik kan weer meer openstaan en ontvangen, top!

...
29.01 | 19:04

Lieve Dini, bedankt voor je hulp en inzichten die me weer een heel eind verder gebracht hebben. Wat hebben jij en NLP veel te bieden! Tot ziens en succes...

...
26.06 | 17:19

Dankjewel Dini voor de gift van een magnetisatie gewonnen op fb.het was via fb messenger een van de beste healings die ik ooit ervaren heb. Wat een gift!!xxm

...
Je vindt deze pagina leuk