Leiderschapscoaching Vught

Coaching voor de mens die leiding geeft

 

Deze buitengewoon effectieve en prachtige coaching is speciaal ontwikkelt voor de mens die leiding geeft, u leest het goed, dit gaat niet over de functie zelf, het gaat over de mens die de rol van leidinggevende heeft.

Deze coaching wordt ingezet en afgerond op dag en heeft plaats in Vught.

Doel van de coachdag.

Het doel van deze coachdag is het ontdekken van de dieptestructuur die op onbewust niveau de leidinggevende mens aanstuurt en welke in de oppervlakte structuur zichtbaar is. Met het bewustzijn, de ratio kunnen we al heel wat maar deze stuurt slechts 10% van het handelen aan, in de dieptestructuur heeft de werkelijke sturing plaats welke 90% van het handelen dagelijks beïnvloedt. Het ontdekken van de dieptestructuur werkt heel verhelderend.

Structuur in de ochtend.

Het eerste deel van de dag gaan we aan de slag met Neuro Linguistisch Programmeren, NLP op Master niveau. Aan de hand van iets waar je tegenaan loopt onderzoeken we welke mechanismen in ons aan het werk zijn en krijgen daardoor meer inzicht in wat ons werkelijk beweegt. Dat geeft verheldering en ontspanning in de communicatie met jezelf en met anderen. Het resultaat is dat jij in je rol als leidinggevende helderder, rustiger en meer in een lijn met jezelf je leiderschap verder kunt vormgeven.

Structuur in de middag.

Het tweede deel van de dag is een verdieping in de inzichten die in de ochtend zijn verkregen. We gaan dit verder onderzoeken met een systemische bril op. We maken de overstap van de lineaire beweging van de ochtend naar een circulaire beweging in de middag. Hier komen we de oorspronkelijke imprints tegen die voortkomen uit de systemische bedding. Dit geeft aanvullend inzicht en meer rust. Dit komt je functie ten goede, maar vooral de mens die deze taak moet uitvoeren meer body.

En zo kom je ertoe om nog beter het beste uit jezelf te halen!

De coaching is profesioneel en vertrouwelijk. Het is ook mogelijk om tegen meerprijs de coaching op locatie te verrichten.

Inclusief Koffie, thee en lunch.

Adres: Novalis Industrieweg 9c 5262GJ Vught, Parkeren is gratis.

Voor meer informatie, beschikbare data en prijs opgaaf kunt u mailen naar dinigriffioen@gmail.com telefoon 0622174863, mailen gaat vlugger omdat tijdens coachings de telefoon niet wordt opgenomen.

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Foppe | Antwoord 23.02.2016 18:19

Je hebt me geholpen in mijn missie. langs wegen van verstand en gevoel tot in mijn diepste kern. Afstand van de situatie, loslaten en vertrouwen.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.02 | 18:19

Je hebt me geholpen in mijn missie. langs wegen van verstand en gevoel tot in mijn diepste kern. Afstand van de situatie, loslaten en vertrouwen.

...
30.01 | 13:26

Dini, dankjewel voor jouw bijzonder mooie begeleiding en ondersteuning. Het heeft me vooral veel rust opgeleverd. Ik kan weer meer openstaan en ontvangen, top!

...
29.01 | 19:04

Lieve Dini, bedankt voor je hulp en inzichten die me weer een heel eind verder gebracht hebben. Wat hebben jij en NLP veel te bieden! Tot ziens en succes...

...
26.06 | 17:19

Dankjewel Dini voor de gift van een magnetisatie gewonnen op fb.het was via fb messenger een van de beste healings die ik ooit ervaren heb. Wat een gift!!xxm

...
Je vindt deze pagina leuk